Visie

Launique Events

Vanuit de wens om evenementen ‘anders’ te organiseren, om evenementen een vernieuwende invulling te geven is Launique Events geboren. Uit een creatief brein ontstaan, met een dwingende behoefte de dingen béter te doen als ze béter kunnen.

Wilt u uw event eens anders aanpakken? Launique Events is een eventbureau met vele unieke ideeën en deze ideeën maken bijzondere evenementen. U komt met een vraag en wij werken het uit tot een evenement op maat. Van klein tot groot, elke uitdaging kunnen wij aan. Ook uw jaarlijks terugkerende evenementen worden iedere keer weer net even anders neergezet. Launique Events streeft altijd naar een frisse vernieuwing. Een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest/borrel, het maakt niet uit, Launique maakt er iets unieks van.

Naast events in opdracht, organiseren wij ook onze eigen events. Hippe en trendy festivals en markten, daar ligt onze passie. Het samenbrengen van prachtige producten en fijne mensen. Het bewust zijn van een doelgroep en daarbij de juiste sfeer weten te creëren. Op professionele wijze brengen we een ongedwongen sfeer voort waar het publiek zich thuis voelt.

Kijk hieronder eens naar een impressie van de events die wij hebben georganiseerd.

IMPRESSIE

[URIS id=551]