Agenda

Heemsteedse Bosfair

In 2020 zullen er weer 4 edities van de Heemsteedse Bosfair plaatsvinden in het mooie Groenendaalse bos in Heemstede. Op de Burgemeester van Rappartlaan 1 zullen een slinger van kramen een sfeervolle markt vormen. De leukste producten worden aangeboden, hierbij kunt u denken aan Brocante, home decoratie, Fashion, Bloemen, Kinderkleding en nog veel meer. U kunt er een dagje uit van maken. Speeltuin Groenendaal , Kinderboerderij t’ Molentje zullen open zijn, Ook is er voor de kinderen een workshop, ponystappen, schmink en kunt u een heerlijke wandeling maken in het bos. Voor de inwendige mens kunt u terecht op ons horeca plein. Klik hier om je daarvoor aan te melden!

Data:
25
April 2020
21 Mei 2020

27 Juni 2020
10 Oktober 2020

Bohemian market Duiven

De gemeente Duiven organiseert in samenwerking met Trade events en Launique Agency & Events een gezellige Bohemian Market in het centrum van Duiven. Kom langs de sfeervolle markt waar standhouders de leukste producten aanbieden. Er zal live muziek zijn en uiteraard kunt u ook terecht voor een hapje en een drankje. Voor de kinderen zullen er extra activiteiten zijn zoals een Ibiza bordje schilderen. Klik hier om je aan te melden voor een stand!

Datum: 30 & 31 mei 2020

Haringrock IBIZA markt.

Haringrock is het jaarlijks terugkerend event in Katwijk. Ieder jaar is het weer een feest. Dit jaar zijn wij uitgenodigd om er een sfeervolle Ibiza markt bij te organiseren. Ontzettend leuk want dit event trekt zomaar 25.000 bezoekers op een mooie dag!

Op de boulevard zulken we de leukste stands plaatsen met Ibiza/zomer gerelateerde producten. Klik hier om je daarvoor aan te melden!

Datam: 9 juli 2020

HIPPIE Beach Market 

Bij Laguna Beach in Camperduin (Schoorl) gaan we een heel gaaf nieuw concept neerzetten.

Tijdens het mooie evenement “Babes on waves” zullen wij ook neerstrijken met een gezellige hippie markt. Op het strand met de voetjes in het zand. Hapje, drankje, zwemmen, shoppen en een muziekje. Dit gaat een heerlijke zomerdag worden! Klik hier om je aan te melden voor een stand!

Datum: 15 augustus 2020