Business retreat

Het retreat in drie stappen

Je gaat:

– Werken aan jezelf zodat je meer vanuit intuïtie gaat doen. –

– Werken aan je bedrijf waarbij je jouw persoonlijke inzichten gaat integreren zodat je veel meer vanuit flow kan werken. –

– Genieten van welverdiende ontspanning! –

We gaan vijf dagen lang de diepte in. Hierdoor leer je jezelf nog beter kennen, ontdek je wat jouw droomleven en droom business zijn en waarom je daar nu nog niet bent. Je gaat leren hoe je datgene kunt manifesteren wat je wilt ontvangen. Je leert leven & ondernemen vanuit intuïtie en flow.

Zeg jij volop JA tegen dit avontuur? Dan staat dit je te wachten:

Je leert van de beste coaches

Loslaten van belemmerende overtuigingen; oude patronen doorbreken en loslaten

Je krijgt de juiste mindset zodat je uit flow kunt ondernemen en leven

Connecten met like-minded vrouwen

Je gaat werken AAN je bedrijf, misschien ga je deze dagen zelfs al mega stappen zetten door alle inspiratie die gaat stromen, want geloof me… dat gaat zeker gebeuren!

Je lichaam krijgt een boost; massage, hottub, kortom alles om je volledig te laten ontspannen

Verblijf op een prachtige locatie; een kasteelboerderij in Limburg omringd door natuur

Waarom dit business retreat?

Twee jaar geleden ben ik voor het eerst op workation gegaan. Die week heeft mijn bedrijf zoveel goeds gedaan, het was fijn om echt even tijd te nemen om aan mijn bedrijf te werken in plaats van in mijn bedrijf. Na de workation kwam ik in aanraking met de wet van aantrekkingskracht en leerde ik alles over manifesteren van dé Law of Attraction expert Kim Munnecom. Al snel werd me duidelijk dat ik dit wilde manifesteren: een business retreat waarbij like-minded vrouwelijke ondernemers de kans krijgen om zichzelf en hun bedrijf te ontwikkelen met behulp van de wet van aantrekkingskracht. En dat is precies wat we gaan doen. Dit is zo’n krachtige tool, die voor iedereen werkt!

Het verblijf

Je wordt volledig in de watten gelegd. Je hoeft alleen jezelf mee te nemen, want jij bent goed genoeg! Een van de beste koks van Nederland, Klaas van Winsen (voormalig kok bij Koffietijd), verzorgt alle dagen ontbijt, lunch, diner en alle hapjes & drankjes.

De kamers zijn fantastisch. Elke kamer is voorzien van een mooie badkamer met inloopdouche, luxe boxspring en een fijne sfeer mede dankzij de mooie oude details.

Dit wordt zo fantastisch

Ik ben nog bezig het volledige programma vorm te geven maar ik kan alvast de eerste coach bekend maken en dat is niemand minder dan KIM MUNNECOM! Mijn eigen teacher, waar ik zoveel van heb geleerd. Ik ben enorm dankbaar dat zij hierbij wil zijn. Kim gaat jou leren hoe je jouw droomleven en droom business kan manifesteren. Wat zou jij doen als ALLES mogelijk was en geld geen rol zou spelen? Dit wordt zo fantastisch!

Ben je net zo enthousiast als ik? Meld je dan snel aan want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor dit supergave business retreat.

Nog even op een rij

5 dagen en 4 nachten verblijf in een supertoffe kasteelboerderij in Limburg met grote tuin en gebruik van hottub

Ruime slaapkamer met eigen badkamer

Inclusief ontbijt, lunch, diner & tussendoortjes, bereid door een top chef

Je leert jouw droomleven en droom business creëren o.a. door LOA-expert Kim Munnecom

Voldoende ontspanning

Like-minded vrouwen ontmoeten

Jij gaat naar huis met een duidelijk stappenplan, veel nieuwe connecties en een berg energie en inspiratie! Na deze dagen kan jij meteen aan de slag en zal jij je droomleven en droom business manifesteren.

Ben je er klaar voor?


Investering

Speciaal voor jou is er een early-bird prijs. De investering is alleen deze maand € 990,-* excl. BTW. Je mag betalen in drie termijnen van € 330,- excl. BTW. Ik beloof je dat dit het dubbel en dwars waard gaat zijn.

Per 1 juli gaat de prijs omhoog naar € 1.190,- excl. BTW.

*Prijs is gebaseerd op een gedeelde tweepersoonskamer. Er zijn drie eenpersoonskamers beschikbaar tegen een meerprijs van € 250,- euro dus dan kom je voor de actie op € 1.240,- excl.BTW totaal. Als de actie is afgelopen per 1 juli wordt het bedrag voor een eenpersoonskamer € 1.390,- euro excl. BTW.

TIP

Check bij je boekhouder of je de investering kan aftrekken.

Aanmelden

Het lijkt me zo tof als jij erbij bent! Aanmelden is super makkelijk, vul hier jouw contactgegevens in. Daarna neem ik snel contact met je op!

Heb je nog vragen? Ook dan kan je deze stellen via het contactformulier. Ik doe m’n best zo snel mogelijk antwoord te geven. 

Ik heb er nu al ontzettend veel zin in en kijk er naar uit om jou te ontmoeten!

xx Laura

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekekenen?

 Vraag dan via onderstaand formulier een offerte aan!