Events

Zakelijke events

Wil je een evenement organiseren maar heb je niet de kennis of tijd in huis om dit van a tot z te regelen? Besteed de organisatie dan uit! Van congres tot personeelsfeest en van publieke events tot jubileumfeest, Launique Agency & Events regelt het tot in de puntjes. Ik zorg voor een passend concept dat jouw organisatie in de spotlights zet, waarbij ik uiteraard rekening hou met jouw wensen en budget. Gasten zullen het er nog jaren over hebben.

Eventmanager

Heb je een evenement georganiseerd maar wil je de dag zelf je handen vrij hebben om ook volop te kunnen genieten? Huur mij dan in als eventmanager! Ik zorg ervoor dat jouw evenement op rolletjes loopt en het de gasten aan niets ontbreekt. Ik help je graag bij het aansturen van het personeel tot aan het coördineren van het gehele evenement.

Styling

Heb je een evenement georganiseerd maar weet je niet hoe je de styling aan moet pakken? Ook daar kan ik je mee helpen! Afhankelijk van jouw budget kan dit subtiel met een paar eyecatchers of door een complete make over. Na een locatiebezoek en intakegesprek weet ik wat jouw wensen zijn en kan ik aan de slag met een plan van aanpak. 

Hospitality coach

Run jij een horecaonderneming die negatieve recensies op het gebied van service ontvangt? Is je omzet gedaald en weet je niet wat je moet doen om het tij te keren? Huur mij in als hospitality coach! Ik draai dan een aantal uur mee in het team. Tijdens deze uren observeer ik het personeel en ga ik met ze in gesprek om het serviceniveau flink omhoog te krijgen waardoor jouw recensies veelbelovend worden.

Standbouw

Heb jij hulp nodig bij het opbouwen van beurzen, congressen en evenementen? Of het nu gaat om het tillen van podiumdelen of een complete bestaande stand bouwen, ook dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekekenen?

 Vraag dan via onderstaand formulier een offerte aan!