Klik op het evenement om je in te schrijven voor een marktplaats.

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

september 2019

21 september Heemsteedse kunst

21 september
Groenendaalse Bos, Burgemeester van Rappartlaan 1
Heemstede,
+ Google Maps
Gratis

21 september Heemsteedse kunst. Locatie: Groenendaalse bos te Heemstede, Burgemeester van rappertlaan 1 te Heemstede. Een totaal nieuw event stampen we uit de grond en planten we in het mooiste bos van Heemstede en omgeving. Op deze dag zult u hier veel uiteenlopende kunst vinden,maar ook workshops en nog veel meer. De Speeltuin en kinderboerderij is ook geopend. Kom jij ook kijken wat Heemstede in huis heeft?

Meer weten »

oktober 2019

Beleef de Herfst in Sassenheim

6 oktober @ 12:00 - 17:00
Voorhavenkwartier, Voorhavenkwartier
Sassenheim,
+ Google Maps

Beleef de Herfst in Sassenheim! Op 6 Oktober zal er op het Voorhavenkwartier van Sassenheim een sfeervol evenement plaatsvinden. Een leuk aanbod aan, fashion, accessoires, drinks & food, home deco, beauty, kids en nog veel meer. Er is live muziek, draai aan het rad van fortuin en zie uit welke muziek genre jij kunt kiezen. Dat wordt swingen!! Ook zal er een levend kinderboerderij zijn en kunnen de kinderen een speurtocht doen en komen knutselen. Graag zien wij u op…

Meer weten »

12 Oktober Heemsteedse Bosfair

12 oktober @ 11:00 - 17:00
Heemsteedse Bos, Burgemeester van Rapperdlaan 1
Heemstede, 2104 WP
+ Google Maps
12 Oktober Heemsteedse Bosfair

12 Oktober Heemsteedse Bosfair Adres: Burgemeester van Rappertlaan 1, 2104 WP Heemstede Toegang is gratis Open 11.00 uur tot 17.00 uur Sfeervolle markt in het bos van Heemstede. Van Fashion, planten,kaas en worst tot woonaccessoires.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen