Over

In 2014 kwam ik op een punt waarop ik zocht naar wat ik nou ‘echt’ wilde doen in mijn leven. Op dat moment werkte ik in de gehandicaptenzorg en deed ik losse opdrachten als hostess en gastvrouw op beurzen en evenementen. Maar ik was op zoek naar iets nieuws. Een vriendin zei: “je moet doen wat je al je hele leven natuurlijk afgaat en wat jij echt leuk vindt!” En toen besefte ik me dat mijn organisatietalent de rode draad door mijn leven is; van partijtjes voor buurmeisjes, groepjes aansturen in de klas, altijd het voortouw nemen tot het flink uitpakken met mijn eigen verjaardag. Hierin kan ik mijn passie voor de zorg en mijn organisatietalent kwijt. Vanuit dat gevoel is Launique Agency & Events geboren.

Ik deed mijn werk in de zorg met veel liefde en vond het geweldig om voor deze mensen te zorgen. Als ik terugdenk aan mijn werk kan ik het erg missen. Het is namelijk waar wat ze zeggen: ‘het meisje is dan wel uit de zorg maar de zorg gaat nooit uit het meisje’. En dat verwerk ik dan ook graag in mijn bedrijf; net dat beetje meer zorg geven.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt aan eigen concepten en werd ik ingehuurd door andere evenementenbureaus. Ik heb veel mogen ontdekken en kunnen groeien. Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb neergezet en dankbaar voor de mensen die met mij willen samenwerken en in mij geloven.

“Ik doe wat ik het allerliefste doe, organiseren en zorgen.”

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je samen met mij een project starten, een evenement organiseren of heb je een hostess nodig die jou helpt jouw horecaonderneming weer op de kaart te zetten? Laat je gegevens achter via het contactformulier  en ik neem snel contact met je op!

Liefs,
Laura Weijland